Renkli Şeritli Örgü Lif Örneği

Lifte sadelikten yana olmayıp renkli ürünleri daha çok sevenler için renkli şeritleri olan örgü lif örneklerini sizlerle paylaşacağız. Daha önceki konularda lif nasıl yapılır konusunda sizleri aydınlatmıştık. Artık bir örgü ustası olduğunuzdan dolayı renkli şeritli örgü lif modelleri kolay bir şekilde yapabileceğiniz örnekler arasında yer alıyor.

Renkli şeritli örgü lif örnekleri sizin hayal gücünüz sayesinde çeşitlendirilebilinecek tarzdadır. Şeritleri kendinize göre uyarlayarak kendi stilinizi ve kendi lif örneğinizi oluşturabilirsiniz. Yaptığınız lif örneklerinin beğeni alması durumunda bu örnekleri daha geniş kitleye ulaştırmak için modellerini bizlere gönderip web sitemizde yayınlanmalarını sağlayabilirsiniz.

Lif üzerinde yer alan şeritleri ip değiştirerek oluşturmakta zorluk çeken kişiler lifi düz bir şekilde örüp daha sonra iğne aracılığı ile şeritleri lif üzerine de işleyebilirler. Eğer elinizde daha önceden yapmış olduğunuz örme lifler varsa aynı şekilde bu liflerin üzerine iğne ile işleme yaparak liflerinizi yenileyebilirsiniz.

Renkli Şeritli Lif Modelleri

renkli şeritli örgü lif
renkli şeritli örgü lif

renkli şeritli örgü lif

renkli şeritli örgü lif

Sizler için bir araya getirdiğimiz renkli ve şeritli olan lif modelleri bu şekilde. Çoğu şeridin oluşturulması aşırı bir meziyet gerektirmediğinden dolayı düz örgü ile arada ip ekleyerek şeritli renkli lif modellerini yapabilirsiniz. Şeritli olan lif modelleri örgü dünyasının en eski ürünleridir ama her şeye rağmen bu örnekler büyük ilgi görmeye devam ediyor.

This Is The Oldest Page