Yeni Uzun Lif Modelleri

Lifler banyo yaparken vücudu keseleyerek vücudu kirlerden arındırmak adına geliştirilmiş olan örgülerdir. İnsanlar en çok sırt bölgesini keserlerken zorluk çekmektedir. Keseleme esnasında çeşitli zorluklar çekiyorsanız uzun lifler sayesinde sırt bölgenizi daha rahat bir şekilde keseleyebilirsiniz. Yeni uzun lif modelleri keseleme konusunda kolaylık sağladığı gibi ayrıca göze hoş görünen modellerdir. Düz bir şekilde örülen uzun örgülerin üzerine işlenen çeşitli figürler liflerin daha da güzel görünmesine yardımcı oluyor. Sizler de yeni uzun lif modelleri arasından bir modeli beğenip örmek istiyorsanız örgü esnasında pamuklu ipleri kullanmayı tercih edin çünkü pamuklu iplikler ile yapılan lifler cildinizin zedelenmesini engellemektedir. Eğer içerisinde plastik ihtiva eden maddeleri barındıran iplikleri kullanacak olursanız bu iplikler ile öreceğiniz lifler cildinizin zedelenmesine neden olabilir.

Yeni uzun lif modelleri çevremizde yer alan bayanların bu lif modellerini tercih ediyor olmasından dolayı sayfamıza eklendi. Çok sayıda uzun lif örneği bulduk ancak yapımları aşırı derecede zor olduğundan dolayı sizleri kırmamak adına daha kolay motiflere sahip olan yeni örgü lif modellerini tercih ettik. Her ne kadar sizlerin işini zorlayacak olsa da birkaç tane de olsa yapımı diğerlerine göre zor olan uzun lif modellerini de uzun lif örnekleri arasına eklemiş bulunuyoruz. Sizlerde örgü kabiliyetinize göre sayfamızda bulunan yeni uzun lif örneklerinden birisini belirleyerek örmeye başlayabilirsiniz.

Yeni uzun lif modelleri bünyesinde Anadolu ezgilerini de barındırmaktadır. Eminiz sayfamızda yer alan örgü modellerini büyüklerinizin evinde görmüştürsünüz. Her ne kadar bu lif modellerine yeni lif modelleri deniliyor olsa da birçoğunun geçmişinin aşırı derecede eskiye dayandığını söyleyebiliriz. Modern çizgilerden hoşlanmıyorsanız liflerin üzerinde yer alan motifleri işlemek yerine kendi hayal dünyanızda oluşturmuş olduğunuz motifleri lifler üzerine işleyerek daha farklı görünüme sahip olan lifleri yapabilirsiniz. Olayın tamamen hayal gücünüz ile alakalı olduğunu belirtmemiz de fayda var. Gelin bu yılın modası olan yeni uzun lif modelleri nelermiş birlikte göz atalım.









Sizler için bir araya getirmiş olduğumuz yeni uzun lif modelleri bu şekildedir. Zaman içerisinde elimize yeni uzun lif örnekleri geçtikçe bu örnekleri sayfamıza eklemeye devam edeceğiz. En yeni örgü modellerine ilk ulaşan kişilerden olmak istiyorsanız bizleri takip etmenizi t7avsiye ederiz.