Kolay Sabun Bezi Lif Modelleri

Sabun bezleri banyolarda duş alma esnasında keselenmek adına kullanılan örgü türleridir. Halk arasında örgü sabun bezi olarak geçen bu modellere aslında lif de denilmektedir. Yapımı kolay olan sabun bezi modelleri şehirlerin en gözde ürünleri arasında yer almaktadır. Kolay lif modelleri içerisinde sizlerin de beğeneceğiniz çok sayıda örnek olduğundan dolayı bu yılın modası olan birbirinden farklı modelleri bir araya getirmiş bulunuyoruz. Örgü sabun bezi modelleri sayesinde banyolarınıza ayrı bir hava katmanız mümkündür. Geçmişte de sıklıkla yapılan örgülerden birisi olmasına rağmen sabun bezleri günümüzde de büyük ilgi gören ürünler arasında yer almaya devam ediyor. Bayanlar örgü dünyasına her zaman hayal güçlerini de dahil etmeyi sevdiklerinden ötürü sabun bezi modelleri arasına her yıl yeni modeller eklenmektedir. Bu nedenden dolayı sayfamızda yer alan modellerin büyük bölümünü birçoğunuzun ilk defa göreceğini düşünmekteyiz.

Günümüzde her şey hazır olarak imal edilmesine rağmen bayanlar özellikle örgüler konusunda hazır ürünleri almak yerine kendileri örgü yapmayı sevmektedir. Çevrenizde bulunan bayanları gözlemleyecek olursanız birçoğunun el emeği göz nuru olan ürünlere daha fazla ilgi gösterdiğini görebilirsiniz. Bu durum da örgü yapmanın ve yapılan örgüleri popüler olmasını sağlamaktadır. Bir şey de el emeği olduğu zaman daha değerli olduğu için sizlerin de örgüleri hazır olarak almak yerine örgüleri kendinizin yapmanızı tavsiye ederiz.

Kolay sabun bezi modelleri yapımı kolay örgüler olduğundan dolayı örgü konusunda temel bilgilere sahip olan kişiler dahi kolay lif modellerini yapabilmektedir. Sizler de sayfamızda bulunan sabun bezi modelleri arasında yer alan modellerden birisini beğenerek yapmaya başlayabilirsiniz. Genelde örgüler düz örgü çeşitlerinden olduğu için bu örgü lif modellerini hiç zorlanmadan kolay bir şekilde yapabileceğinizi düşünüyoruz.









Bir araya getirmiş olduğumuz kolay lif modelleri bu şekildedir. Sizler bu örgü sabun bezi modelleri üzerine çeşitli figürler işleyerek sabun bezlerinin daha güzel görünüme kavuşması sağlayabilirsiniz. Örgü sabun bezi öreneceksiniz özellikle banyonuzda yer alan fayanslar ile güzel kombinasyon sağlayacak renkleri tercih edin. Piyasada yer alan ipliklerin çok sayıda rengi bulunduğundan ötürü güzel kombin yapmanızı sağlayacak rengi kolay bir şekilde bulabileceğinizi düşünüyoruz.