Saplı Uzun Örgü Lif Modelleri

Uzun bir şekilde yapılan saplı lifler, özellikle sırt bölgesini daha rahat bir şekilde keselemek adına geliştirilmiştir. Sapların ilave edilmesindeki temel gaye sap kısımlarından lifi tutarak daha baskılı bir keseleme yapabilmektir. Saplı uzun örgü lif modelleri son zamanlarda çeyizlerin en gözde ürünleri arasına girdiğinden dolayı sizlere bu yılın modası olan ürünleri sunacağız.

Saplı uzun örgü lif örnekleri aslına bakarsak geleneksel motiflerin harmanlanması ile oluşturulmuştur. Sayfamızda bulunan lif modellerine bakan örgü uzmanları bu tabirimizi daha iyi anlayacaktır. Benim çeyizim günün modasına göre olsun diyorsanız kesinlikle çeyizinize saplı uzun lifleri eklemeniz gerekmektedir.

Sayfamızda çok sayıda saplı uzun lif örneği yer aldığından dolayı gönlünüze hitap edecek bir modele ulaşabileceğinizi düşünüyoruz. Bu modeller bayan takipçilerimizin gönderdikleri arasından seçilerek sayfamıza eklendi. Zaman içerisinde yeni modeller de eklemeye çalışılacaktır.

Saplı Uzun Örgü Lif Örnekleri

Saplı uzun lif örneği
Saplı uzun lif örneği

Saplı uzun lif örneği

Saplı uzun lif örneği

Sizler için bir araya getirmiş olduğumuz saplı uzun lifler bu şekildedir. Eğer sizlerin elinizde daha güzel örnekler varsa bu örneklerin resimlerini çekerek bizlere gönderebilir ve örgü dünyasının yeni modelleri kazanmasını sağlayabilirsiniz.