Balık Desenli Lif Örneği Yapılışı

Anlatımlı lifler arasında yer alan balık desenli lif modeli, örgü konusunda kendini geliştirmemiş olan bayanların dahi rahat bir şekilde yapabileceği lif örneklerinden birisidir. Balık desenli lif örneği yapılışı birçok lif modeline oranla daha kolay olduğundan dolayı sizlere ilk olarak lif modelinin nasıl yapıldığı hakkında bilgi vereceğiz. Balık desenli örgü lif örneğini yapmak için 5 milimetre çapında bir adet şiş, farklı renge sahip 3 adet lif ipi ve makas yeterli olacaktır. Yapacağınız her lif için nakış iğnesini de yanınızda bulundurunuz. Nakış iğnesi sayesinde motifleri daha rahat bir şekilde işleyebileceğinize emin olabilirsin.

Balık desenli lif örneği yapılışı makale yazarak rahat bir şekilde anlatılamayacağından dolayı sizlere lif örneğinin yapılışını resimli anlatım şeklinde sunacağız. Uzmanlar dışarıda hazır olarak satılan liflerin içerisinde çok sayıda kimyasal maddenin yer almasından dolayı evde yapılan liflerin daha sağlıklı olduğunu söylemektedir. Sağlığı önem veren bir kişiyseniz dışarıdan hazır olarak lifleri temin etmek yerine evde bu lifleri yapmanız daha mantıklı olacaktır.

Balık desenli lif örneği yapılışı hakkında aklınıza takılanlar olursa bunları yorum yaparak bizlere sorabilirsiniz. Ayrıca kendi hayal dünyanızda canlandırdığınız şeyleri mevcut lif örneği üzerinde deneyerek farklı görselliğe sahip lifler de yapabilirsiniz. Örgü dünyasında yeni ürünlerin hayal gücünüzde canlandırdıklarınız ile bağlantılı olduğuna emin olabilirsiniz.

Balık Desenli Lif Örneği










Balık desenli örgü lif yapılışı bu şekildedir. İnternet dünyasında ilgili lifin nasıl yapıldığı ile alakalı daha farklı yöntemler yer alsa da birçok yöntemi deneyerek en kolay yöntemin bu olduğuna karar vermiş durumdayız. Eğer sizlerin daha pratik olduğunu düşündüğünüz örgü yöntemleriniz varsa bunları bizlerle paylaşarak okurlarımızın balık desenli örgü lifi daha kolay bir şekilde yapmasına vesile olabilirsiniz.