Papatya Lif Modelleri

Baharın simgesi haline gelmiş olan papatyalar liflerin üzerlerine eklenince gerçekten de ortaya çok güzel ürünler çıkıyor. Papatya lif modelleri bu nedenden dolayı bayanların en çok örmeyi tercih etmiş oldukları modellerdir. Papatyalar rengarenk olduklarından dolayı liflerde hangi renk iplikleri kullanırsanız kullanın ortaya aşırı derecede güzel sonuçlar çıkacağını düşünüyoruz. Yapmış olduğunuz liflerin içerisine papatya lif modelleri arasında yer alan bir lif modelini eklemek için yeni sezon ürünlerine sayfamızdan ulaşabilirsiniz. Papatya lif modelleri güzel oldukları kadar yapılışlarının kolay olmasıyla da tanınmaktadır.

Papatya örgü lif örnekleri neredeyse her bayan tarafından beğenilse de papatya lif modelleri örülmesi diğer liflere oranla çok zor olan bir lif türüdür. Papatya lif modellerinin yapımı çok zor olabilir ancak emin olun papatya lif örnekleri birçok lif modeline oranla daha modern görünüme sahiptir. Özellikle hemcinslerimizin çeyizlere yapmayı tercih ettiği papatya lif modelleri vazgeçilemeyen lif modelleri arasında daimi olarak yer almaya devam etmektedir. Örgü konusunda el becerilerinizi ön plana çıkaracaksanız olduğunca papatya lif modellerine yönelmelisiniz. Bu liflerin örülmesi diğer liflere oranla gözünüzü korkutabilir ancak sabredip yaptığınıza değeceğine şüphemiz yok.

Papatya örgü lif modelleri hayata geçirilirken birbirine yakın olan renkler tespit edilerek birbirinden modern lifler ortaya çıkabilir. Lif tutkunlarına en çok yakın vakit içerisinde papatya lif modelleri yapılışları hakkında da bilgiler dikkatle verilecektir. Papatya lif modelleri dışında can alıcı modellere yönelmek istiyorsanız örgü yazımızı takip etmeniz yeterlidir. Gelin hep birlikte papatya lif modelleri nelermiş dikkatlice bakalım.








Gelen talepler doğrultusunda bir araya getirdiğimiz papatya lif modelleri yukarıda yer aldığı gibidir. Papatya lif modelleri üzerine ponponlar ya da değişik süslemeler ekleyerek liflerinizin ayrı bir görünüme kavuşmasını sağlayabilirsiniz. Papatya örgü lif modelleriyle alakalı düşüncelerinizi bizlerle paylaşabilirsiniz.