Rüzgar Gülü Lif Örneği Yapılışı

Rüzgar gülü lif modeli yapacağı lifin aşırı derecede renkli olmasını isteyen bayanların yapmayı tercih ettiği lif modellerinden birisidir. Rüzgar gülü lif yapılışı resimli anlatım olarak elimize ulaştığından dolayı ilgili lif modelinin nasıl yapıldığını sizlere resimler ile anlatmaya çalışacağız. Rüzgar gülü lif yapılışı videosu internet ortamında yer alsa da resimli anlatımlar ile bu lif modelinin nasıl yapıldığı daha iyi anlaşıldığından dolayı her zaman olduğu gibi sizlere resimli anlatım olarak ilgili lif modelinin nasıl yapıldığını sunacağız.

Anlatımlı rüzgar gülü lif yapılışı ilk bakıldığı zaman birçok kişiye karmaşık gelmektedir. Durumun böyle olmasındaki temel neden lifi yaparken birden fazla renge sahip olan ipliklerin kullanılmasıdır. Kullanacağınız ip sayısını azaltarak lif modelini daha basit bir hale getirebilirsiniz. Rüzgar gülü lif modelini yapmaya karar verdiyseniz gelin resimli anlatım şeklinde rüzgar gülü lif örneği yapılışı hakkında bilgi alalım.

Bu lif modelini yapmak için elinizde 4 numara tığ ve en az iki adet lif ipinin olması gerekmektedir. Renk seçimi yaparken birbirine zıt olan renkleri seçmeniz lif modelinin daha renkli olmasını sağlayacaktır. Hangi lif örneğini yaparsanız yapın birbirine yakın olmayan renkleri seçerek modelinizin daha albenili olmasını sağlayabilirsiniz.

Rüzgar Gülü Lif Anlatımı









Rüzgar gülü lif yapılışı bu şekildedir. Yukarıda da belirttiğimiz gibi ilgili örnek içerisine farklı renklere sahip olan ipleri dahil ederek lif modelinizin gökkuşağını andıran bir havaya bürünmesini sağlayabilirsiniz. Bizler her zamanki gibi sadelikten ya ne olduğumuzdan dolayı fazla renkli iplere yer vermeyi tercih etmiyoruz ancak sizin tercihiniz farklı yönde ise değişik renklere sahip olan ipleri kullanarak birbirinden güzel örgüleri yapabilirsiniz.