Lif Modelleri Anlatımlı Örgü Lif Örnekleri Yapılışı

Lif modelleri açıklamalı şekilde ele alınacaksa kesinlikle çeyizlik lif modelleri üzerinde durulmalıdır. Yeni lif modelleri yapılışı konusunda çok az paylaşım olduğu için sizlere kolay lif modelleri ve yapılışı anlatımlı olarak aktarılacak. Tığ işi lif örnekleri sayfamızda olacağı gibi ayrıca Derya Baykal lif modelleri de yapılışı anlatımlı olarak ele alınacak. Lif örmek ve bunu kullanmak istiyorum diyen herkes yaptığımız paylaşımlar sayesinde başka hiçbir yere bakmaya gereksinim duymadan sayfamızdan birçok lif modeline ve yapılışına ulaşabilecek.

Derya Baykal lif modelleri ve yapılışları

Lif dünyasında yer alan neredeyse en popüler lif modelleri Derya Baykal anlatımıyla internet dünyasında yerini alıyor. Bizler bunun farkında olan örgü tutkunları olduğumuz için kendisine gereken saygıyı göstermek için ilk olarak Derya Baykal lif modellerine yer vermek istiyoruz. Derya Baykal lif modelleri sayfasını kullanırsanız diğer lif modellerine de ulaşabilirsiniz. Ayrıca Derya Baykal lif örnekleri sayfasını da ziyaret etmenizi tavsiye ederiz.



Kolay lif modelleri

Bazı liflerin yapılışı zor bazı liflerin yapılışı ise kolaydır. Genelde yapılışı kolay olan lifler beğenilmez çünkü aşırı derecede yaygındır. Bizler sizlere hem az sayıda kişide olan hem de güzel görünen kolay lif modelleri hakkında bilgi vereceğiz. Kolay lif modellerini yaparken farklı liflere sahip olmak için sizler de bu liflere ekstra eklemeler yapın. Mesela düz görünüyorsa lif bu life desenler yapıp hareketlenmesini sağlayabilirsiniz. Diğer modeller için kolay lif modelleri bağlantısını ziyaret edin.


Kalpli lif modelleri 

Liflerin üzerinde kalp desenlerinin yer alması örgü dünyasında moda olan şeylerden birisidir. Bu yüzden sizlere kalpli lif modelleri sunulacak ve yapılışları ile alakalı bilgiler verilecek. Kalpli lif yapılışı aslında diğer lif modelleriyle neredeyse aynıdır. Daha önceden normal bir lif modelini yaptıysanız bu kalpli lif örneğini de rahat bir şekilde yapacağınıza eminiz. Kalpler her zaman aşkı yansıtmıştır. Bu yüzden kalpli lif modelleri hem çeyizlik lif modelleri için uygundur hem de yeni evli bayanların aşkı doyasıya evlerine yansıtması için uygundur. Bu lifleri yaparken liflere kenarlık yapmayı unutmayın. Belki sayfamızda yer alan kalpli lif örnekleri arasındaki modellerde kenarlık yoktur ama siz buna rağmen kenarlık yapmaya özen gösterin.


Çeyizlik lif modelleri

Çeyizlere koyulan liflerin kesinlikle normal liflerden daha güzel olması lazımdır. Çoğunlukla bayanlar çeyizlik lif yapılışı denildiği zaman aklına sakallı iplikleri getirse de aslında normalde normal ipliklerle yapılan çeyizlik lif modelleri de var. Genç kızlar okul telaşı, iş bulma telaşı derken çeyizlerini hazırlamakta bir hayli geç kalıyor ve her zaman olduğu gibi biz annelere büyük iş düşüyor. Buram buram sıkıntı koktuğumuz bu uğraşlarda sizlere yardımcı olmak için güzel ve en yeni lif modellerine yer vereceğiz.


Tüm lifler tabi ki de bu kadar değil. Bizler her zaman en güzel ve en yeni modellere yer vermeye çalışıyoruz. Elbette yeni modelleri örgü dünyasında yer almaya başlayacaktır. Bu modelleri işte o zaman sizlere bu sayfa üzerinden sunmaya devam edeceğiz. Güncel kolay lif modellerine ulaşmak için bizi takip edin.