Kelebek Lif Yapılışı Video Anlatımlı

Birbirinden güzel renkleriyle doğanın süsü olan kelebekler bu özellikleriyle insanın içini açan canlı türleridir. Bu yüzden birçok örgü modeli içerisinde kelebek desenlerine rastlamak mümkündür. Kelebek lif yapılışı desenli lif sınıfında yer almaktadır ve bu lif örneğinin video anlatımlı olarak nasıl yapıldığı sayfamıza eklenmiştir. Örgü lif yapmak isteyen ancak lif konusunda bilgisi pek olmayan kişiler video anlatımlar daha açıklayıcı olduğundan dolayı video anlatımları tercih etmelidir. Bu sayede öğrendikleriniz daha çok akılda kalır ve örgülerin nasıl yapıldığını daha kolay anlayabilirsiniz. İşte saymış olduğumuz tüm bu nedenlerden dolayı kelebek lif yapılışı video anlatımlı olarak sayfamıza eklenmiş bulunuyor.

Kelebek lif modeli her ne kadar çeyizlik lifler arasında gösterilse de bu lifleri basit bulduğumuzdan dolayı çeyizler için uygun olmadıklarını düşünüyoruz. Eğer kelebek lif neye uyar diyecek olursanız bu lif modelinin bebekler ve çocuklar için ideal olduğunu söyleyebiliriz. Sizler de bu doğrultuda ilgili lifi kimler için yapacağınızı kararlaştırabilirsiniz.

Kelebek lif modelini yaparken elinizden geldiğince çok renk kullanın ve mutlaka renklerin uyumlu olmasına dikkat edin. Ayrıca liflerde doğada yer alan renkleri birebir kullanacak olursanız yapmış olduğunuz örgüler daha doğal ve daha içten görünecektir. Ben bu lifi çok sevdim diyorsanız gelin kelebek lif yapılışı hakkında bilgi alalım.



Video içerisinde yer alan bilgileri iyice öğrendiyseniz işlemelerin nasıl renk değiştirilerek yapıldığını büyük ölçüde anlamıştırsınız. Sizler de hayal dünyanızda yer alan kelebeği öğrenmiş olduklarınızı referans alarak liflerin üzerine yapabilirsiniz. Bu sayede hem kelebek desenli lifin olur hem de hayalinizdeki kelebeği işlemiş olmanızın mutluluğunu yaşarsınız.