Lahana Lif Modeli Yapılışı

Lahana lifler dışarıdan bakıldığı zaman yapılışı aşırı derecede zor olarak görünen lif modellerinden birisidir. Lahana lif modeli yapılışı bu düşüncenin aksine bir hayli kolaydır. Neredeyse her bayanın en favori lif modellerinden birisi haline gelmiş olan lahana lif modeli uzun süre daha popüler olmaya devam edecek gibi görünüyor. Resimli anlatım olarak makalemize eklenmiş olan lahana lif örülüşü yapımı kolay lifler arasında bulunuyor. Bundan dolayı örgü bilginiz başlangıç düzeyi kadar azsa bu lif modeli yerine diğer lif modellerine yönelmenizde fayda var çünkü resimli anlatımın yetersiz olduğunu düşünürseniz bu durum ilgili lifi örerken yüksek oranda bunalmanıza ve örgüyü bitirmeden sonlandırmanıza neden olabilir. Örgü yapma konusunda az çok bilgisi olan bayanlar ise lahana lif modelini kesinlikle kolay bir şekilde örecektir.

Lahana lif modeli içerisinde kendi arzularınız doğrultusunda renkler belirleyip kullanabilirsiniz. Sevdiğimiz bir kişi olan Mürvet hanımın tavsiyeleri doğrultusunda bu lif modelini makalemize ekledik. Kesinlikle lahana lif modeli çevremizdeki bayanların göstermiş olduğu ilgiyi siz değerli lif severlerden de görecektir. Lahana lif modeli örülüşü resimli anlatım olarak makalemizin devamında bulunuyor. Eğer lahana lif modelini örerken aklınıza takılanlar olursa anlamadığınız şeyleri bizlere sorabilirsiniz.

Lahana lif modelini örerken yüksek oranda kalın olan ipler yerine lif ipi kullanmaya çaba sarf edin. Lahana lif modeli de bu ipler ile örülecek olursa kesinlikle daha güzel örgüler elde edilecektir. Bundan dolayı her koşulda hem örgülerinizin ihtişamlı görünmesi hem de sağlığınız açısından kaliteli iplikleri tercih edin. Gelin hep birlikte lahana lif modeli nasıl örülür öğrenelim.




















Resimli anlatımlı olarak okurlarımıza sunulan lahana lif modeli örülüşü bunlardır. Eğer sizlerin elinizde anlatımının daha başarılı olduğunu düşündüğünüz lahana lif modeli varsa ilgili ürünün resimli anlatımını bizlere göndererek lahana lif modeli örülüşü konusundaki bilgilerinizi paylaşabilirsiniz.