Örgü Uzun Lif Yapılışı

Uzun lifler sırtı keselemek daha kolay olduğundan dolayı örgü uzun lif modelleri en çok örülen lif modelleri arasındadır. Yapılışı hakkında çok az bilgi internet ortamında yer aldığından dolayı sizlere örgü uzun lif yapılışı hakkında bilgiler vermeye çalışacağız. Resimli anlatım olarak sayfamıza eklenmiş olan örgü uzun lif yapılışı yapımı zor lifler arasında yer alıyor. Bu yüzden örgü bilginiz başlangıç düzeydeyse bu lif modeli yerine başka lif modellerine yönelmenizde fayda var çünkü resimli anlatımın altından çıkamayacak olursanız bu durum ilgili lifi örerken aşırı derecede sıkılmanıza ve örgüyü tamamlamadan sonlandırmanıza neden olabilir. Örgü yapma konusunda az çok bilgisi olan kişiler ise örgü uzun lif modelini eminiz kolay bir şekilde yapacaktır.

Örgü uzun lif modeli içerisinde kendi istekleriniz doğrultusunda renkler tayin edip kullanabilirsiniz. Arkadaşımız olan Resmiye hanımın önerileri doğrultusunda bu lif modelini sayfamıza eklemiş bulunuyoruz. Eminiz örgü uzun lif modeli çevremizdeki kişilerin göstermiş olduğu ilgiyi siz değerli lif severlerden de görecektir. Örgü uzun lif modeli yapılışı resimli anlatım olarak sayfamızın devamında yer almaktadır. Eğer örgü uzun lif modelini yaparken aklınıza takılanlar olursa üstesinden gelemediğiniz şeyleri bizlere sorabilirsiniz.

Örgü uzun lif modelini yaparken aşırı derecede kalın olan ipler yerine lif ipi kullanmaya özen gösterin. Örgü uzun lif modeli de bu ipler ile yapılacak olursa eminiz daha başarılı sonuçlar elde edilecektir. Bu yüzden her ne olursa olsun hem örgülerinizin güzel görünmesi hem de sağlığınız açısından kaliteli ipliklere yönelin. Gelin hep birlikte örgü uzun lif modeli nasıl yapılır öğrenelim.














Resimli anlatımlı olarak sizlere sunulan örgü uzun lif modeli yapılışı bu şekildedir. Eğer sizlerin elinizde anlatımının daha başarılı olduğunu düşündüğünüz örgü uzun lif modeli varsa ilgili ürünün resimli anlatımını bizlere göndererek örgü uzun lif modeli yapılışı konusundaki bilgilerinizi paylaşabilirsiniz.