Tığ İşi Çekmeli Lif Modeli Yapılışı

Yeni bir lif modeli olan çekmeli lif örneği aklınızdaki lif modellerinin tamamını geri plana atmanızı sağlayacak. Tığ işi çekmeli lif yapılışı video anlatım olarak ele alındığından dolayı anlaşılması daha kolay olacaktır. Video anlatım olarak örgü yazımıza eklenmiş olan tığ işi çekmeli lif örülmesi yapımı çok aşırı zor lifler arasında sayılıyor. Bu nedenle örgü bilginiz başlangıç dolaylarındaysa bu lif modeli yerine daha farklı lif modellerine yönelmenizde fayda var çünkü video anlatımın yetersiz olduğu kanısındaysanız bu durum ilgili lifi hayata geçirirken yoğun şekilde huzursuzluk yaşamanıza ve örgüyü yarılamadan sonlandırmanıza neden olabilir. Örgü yapma konusunda az çok bilgisi olan örgü severler ise tığ işi çekmeli lif modelini mümkün mertebe kolay bir şekilde tatbik edecektir.

Tığ işi çekmeli lif modeli içerisinde kendi seçimleriniz doğrultusunda renkler beğenip kullanabilirsiniz. Hobi dünyasının tanınan ismi olan Kezban hanımın verdiği bilgiler doğrultusunda bu lif modelini örgü yazımıza aktardık. Mümkün mertebe tığ işi çekmeli lif modeli çevremizdeki örgü severlerin göstermiş olduğu ilgiyi siz değerli lif severlerden de görecektir. Tığ işi çekmeli lif modeli örülmesi video anlatım olarak örgü yazımızın devamında sayılıyor. Eğer tığ işi çekmeli lif modelini hayata geçirirken aklınıza takılanlar olursa altından çıkamadığınız şeyleri bizlere sorabilirsiniz.

Tığ işi çekmeli lif modelini hayata geçirirken yoğun şekilde kalın olan ipler yerine lif ipi kullanmaya gayret edin. Tığ işi çekmeli lif modeli de bu ipler ile uygulanacak olursa mümkün mertebe herkes tarafından beğenilen sonuçlar elde edilecektir. Bu nedenle olabilirlik çerçevesinde hem örgülerinizin modern görünmesi hem de sağlığınız açısından kaliteli iplikleri seçenek edin. Gelin hep birlikte tığ işi çekmeli lif modeli nasıl uygulanır görelim.


Video anlatımlı olarak lif tutkunlarına sunulan tığ işi çekmeli lif modeli örülmesi yukarıda yer aldığı gibidir. Eğer sizlerin elinizde anlatımının daha başarılı olduğunu düşündüğünüz tığ işi çekmeli lif modeli varsa ilgili ürünün video anlatımını bizlere göndererek tığ işi çekmeli lif modeli örülmesi konusundaki bilgilerinizi paylaşabilirsiniz.