Kolay Tığ İşi Lif Örneği Yapılışı

Kolay tığ işi lif modelleri tığ işi liflerin yapılışı zor olduğundan dolayı tercih ediliyor. Tığ işi örgüler zor olsa da güzel göründüklerinden dolayı her şeye rağmen bayanlar tığ işi lif modellerini tercih etmektedir. Resimli anlatım olarak örgü yazımıza eklenmiş olan kolay tığ işi lif örülmesi yapımı çok zor lifler arasında sayılıyor. Bu nedenle örgü bilginiz başlangıç dolaylarındaysa bu lif modeli yerine daha farklı lif modellerine yönelmenizde fayda var çünkü resimli anlatımın yetersiz olduğu kanısındaysanız bu durum ilgili lifi hayata geçirirken yoğun şekilde huzursuzluk yaşamanıza ve örgüyü yarılamadan sonlandırmanıza neden olabilir. Örgü yapma konusunda az çok bilgisi olan örgü severler ise kolay tığ işi lif modelini mümkün mertebe kolay bir şekilde tatbik edecektir.

Kolay tığ işi lif modeli içerisinde kendi seçimleriniz doğrultusunda renkler beğenip kullanabilirsiniz. Hobi dünyasının tanınan ismi olan Nermin hanımın verdiği bilgiler doğrultusunda bu lif modelini örgü yazımıza aktardık. Mümkün mertebe kolay tığ işi lif modeli çevremizdeki örgü severlerin göstermiş olduğu ilgiyi siz değerli lif severlerden de görecektir. Kolay tığ işi lif modeli örülmesi resimli anlatım olarak örgü yazımızın devamında sayılıyor. Eğer kolay tığ işi lif modelini hayata geçirirken aklınıza takılanlar olursa altından çıkamadığınız şeyleri bizlere sorabilirsiniz.

Kolay tığ işi lif modelini hayata geçirirken yoğun şekilde kalın olan ipler yerine lif ipi kullanmaya gayret edin. Kolay tığ işi lif modeli de bu ipler ile uygulanacak olursa mümkün mertebe herkes tarafından beğenilen sonuçlar elde edilecektir. Bu nedenle olabilirlik çerçevesinde hem örgülerinizin modern görünmesi hem de sağlığınız açısından kaliteli iplikleri seçenek edin. Gelin hep birlikte kolay tığ işi lif modeli nasıl uygulanır görelim.

 




İlgili sırayı istediğiniz boyuta gelene kadar devam ettirerek lif modelinizi tamamlayabilirsiniz. Resimli anlatımlı olarak lif tutkunlarına sunulan kolay tığ işi lif modeli örülmesi yukarıda yer aldığı gibidir. Eğer sizlerin elinizde anlatımının daha başarılı olduğunu düşündüğünüz kolay tığ işi lif modeli varsa ilgili ürünün resimli anlatımını bizlere göndererek kolay tığ işi lif modeli örülmesi konusundaki bilgilerinizi paylaşabilirsiniz.