Yıldız Lif Örneği Yapılışı

Yıldız şeklinde olan lif örnekleri kültürümüzün en eski lif örnekleri arasında yer almaktadır. Yıldız lif örneği yapılışı birçok kişi tarafından biliniyor olsa da örgü yapmaya yeni başlayan kişiler yıldız lif modeli yapılışı hakkında bilgi sahibi değildir. Resimli anlatım olarak örgü makalemize eklenmiş olan yıldız lif yapılması yapımı aşırı kolay lifler arasında bulunmaktadır. Bu sebeple örgü bilginiz başlangıç seviyesindeyse bu lif modeli yerine daha başka lif modellerine yönelmenizde fayda var çünkü resimli anlatımın açıklayıcı olmadığını düşünüyorsanız bu durum ilgili lifi uygularken çok fazla sıkıntı çekmenize ve örgüyü tamamlama düzeyine gelmeden sonlandırmanıza neden olabilir. Örgü yapma konusunda az çok bilgisi olan hanımefendiler ise yıldız lif modelini mutlaka kolay bir şekilde uygulayacaktır.

Yıldız lif modeli içerisinde kendi aklınızda olanlar doğrultusunda renkler seçip kullanabilirsiniz. Örgü tutkunu olan Sibel hanımın söylemleri doğrultusunda bu lif modelini örgü makalemize ilave ettik. Mutlaka yıldız lif modeli çevremizdeki hanımefendilerin göstermiş olduğu ilgiyi siz değerli lif severlerden de görecektir. Yıldız lif modeli yapılması resimli anlatım olarak örgü makalemizin devamında bulunmaktadır. Eğer yıldız lif modelini uygularken aklınıza takılanlar olursa idrak edemediğiniz şeyleri bizlere sorabilirsiniz.

Yıldız lif modelini uygularken çok fazla kalın olan ipler yerine lif ipi kullanmaya dikkat edin. Yıldız lif modeli de bu ipler ile tatbik edilecek olursa mutlaka daha kaliteli ürünler elde edilecektir. Bu sebeple elinizden geldiği kadarıyla hem örgülerinizin can alıcı görünmesi hem de sağlığınız açısından kaliteli iplikler tercihleriniz arasında yer alsın. Gelin hep birlikte yıldız lif modeli nasıl yapılır görelim.


















Resimli anlatımlı olarak örgü severlere sunulan yıldız lif modeli yapılması sayfamızda bulunanlardır. Eğer sizlerin elinizde anlatımının daha başarılı olduğunu düşündüğünüz yıldız lif modeli varsa ilgili ürünün resimli anlatımını bizlere göndererek yıldız lif modeli yapılması konusundaki bilgilerinizi paylaşabilirsiniz.